kvilhaugtpkff6

Overview

  • Sectors Restaurant
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 54
Bottom Promo

Company Description

Vad är det enklaste pokerspelet att lära sig?

Om du inte gör det kan du betala upp till dubbelt, vilket är ett straff. Men om du gör det, får du ta en bonus, ett pris och kan göra dubbelt av ett bra spel. Den fjärde regeln är att du måste kolla ner. Det är dock inte som om du kommer att känna att du är spelande. Om du kan kolla ner och få en bonus, det är ett bra spel. Du får spela gratis, du kan förlora och vinna tills du är upp till din totala insats. Det är som om du förlorade och fick tillbaka mer i riktiga pengar.

Det är därför vi spelar så vi skulle vilja veta vilka spel som håller dig uppe på natten eller ännu bättre, pokeransikte.com varför inte dela med oss! Vi måste erkänna detta. Bästa spel – Om du funderar på om det bästa spelet är online, så ja det bästa spelet är online. Poker är ett spel som håller oss vakna sent på natten och ger oss den lilla bit av adrenalin rush när vi slår det stort. Video poker och online texas holdem är två exempel.

Alla spel måste vara online eller via video. När du spelar på ett kasino i Vegas, spelar du nästan alltid video poker. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem.

Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier. För resten måste du göra det själv. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?).

Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Du är fri att använda den till alla dina spel. 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet.

Bottom Promo
Bottom Promo
Top Promo